top of page

Sportsakupunktur.

Billedet viser Triggerpunktsakupunktur.

Behandlinger med Sportsakupunktur er effektive og givende og er eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen. Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form, ved eksempelvis fitness, løb, yoga, spinning/cykling, fodbold, tennis, golf, pilates, håndbold, gymnastik og svømning m.m. 

Sportsakupunktur er en behandlingsform, der er en kombination af refleksakupunktur og triggerpunktsakupunktur, der har en markant smertestillende effekt.

Behandlingen er tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker. 

Er du usikker på om medicinske præparater er gode for dig og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så er Sportsakupunktur en god løsning. 

Hvis du naturligt ønsker at komme smerter, skader og inflammationstilstande i kroppen til livs, så kan man aktiverer kroppens egne smertestillende hormoner som frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Hormonerne er - Endorfiner - og kroppens egne anti-inflammatoriske hormoner - Kortisol og Kortison (binyrebarkhormon) - der modvirker betændelsestilstande.

Akupunkturbehandlingerne er gode ved følgende problematikker:

Billedet viser Refleksakupunktur.

bottom of page